Limbra Cat Show, Special Brits Langhaar 2009

Deze show werd in de grote zaal van Zalencentrum ’t Hazzlo te Waarle gehouden.

Toen je binnenkwam, viel je meteen de mooie en schone accommodatie op. Het gebouw zag er netjes uit, de zaal was ruim en overzichtelijk ingericht, ook al was het een heel volle show en was er weinig ruimte voor bjivoorbeeld het keuren van groepen katten. De keurmeesters zaten dicht op de mensen en er was ruimte om met meerdere personen bij de keuring te zijn, wat erg prettig was.

Ook konden we goed zien hoe druk het showsecretariaat is en hoe hectisch soms.

Er waren verschillende stands waar leuke dingen gekocht konden worden, onder andere Pets 24-7 en Special Cats, die allemaal langs de kanten gegroepeerd waren. Ook was er een stand ingericht voor de promotie van onze Brits Langhaar ras.

Special Brits Langhaar

We waren heel erg blij met de enthousiaste opkomst van zoveel Brits Langhaar eigenaren, die uit alle hoeken van Nederland aanwezig waren. Onze hartelijke dank hiervoor! Ook zijn we blij met de kopieën van de zo broodnodige showcertificaten van poezen, katers en kittens met een Uitmuntend en die een Nederlandse stamboom bezitten. Ook hiervoor onze dank!

De Brits Langharen werden gekeurd door mevrouw Arlette Maes en de heer Marcel Frank.

Een aantal katten deden ook mee aan de keuring voor Eigen Fok.

Om zes uur was de show afgelopen en het enige vervelende aan deze dag was het weer: harde wind en veel buien. We hopen dan ook dat iedereen veilig naar huis is gekomen.

We willen het bestuur van de Limbra Cat Club bijzonder bedanken voor hun enthousiasme voor ons ras en we waren dan ook heel erg blij met deze show en alle faciliteiten die we van hen gekregen hebben.